Translate

Tuesday, 7 August 2012

Some swedishness in England,

Mja, sandra kom ju över i helgen, hon hade med sig lite godsaker som hon och min mamma hade köpt till oss, Mycket uppskattat! Det fanns en påsa Ahlgrens till, men Carl äger att det kan vara det godaste som finns - så den försvann ganska fort.. tror jag fick typ 10st tror jag.. Men det ar ju bra att han tycker om dom? haha :) 

Hon hade också med sig ett kg köttbullar, som är på väg att ta slut nu, men vem kan hjälpa det liksom? Har inte ätit köttbullar på 2 månader - och jag är ju trots allt svensk? Det är inte mitt fel?! hahaha, Men men, iallafall, vi njuter av godiset och allt det där finns fyvärr inte kvar längre.. men vi får åka till sverige snart och fylla en väska eller två med snckas ;) det löser dig nog! 

Ahja, hoppas ni har en jätte bra dag, jag sitter på jobbet just nu, första gången jag träffat människan jag jobbat för de senaste veckorna, var sjukt nervös innan, men det är rätt okej. hahah, ingen skada skedd! :D Nu maste jag jobba vidare. Puss puss med er. 1 comment :Let's be friends!