Translate

Sunday 19 August 2012

Aww Ham,

Mja, vad ska man säga, min pojkvän har ju som ni vet vart på svensexa, och dom spelade tydligen en hel del fotboll först, och hans skor är från Primark.. säger allt, han kan rulla ihop dom och stoppa ner dom i fickan.. Han har testat.. det är kvaliten liksom.. så efter alla tacklingar och skit så är hans fötter helt förstörda, svullna som aldrig förr och han kan inte gå ordentligt, och utöver detta så han har inte spelat fotboll på typ 47 år, så mysklerna fick känna på något helt nytt. hahaha. Tycker faktiskt synd om honom, klumpfot. hahaha.

Men han är glad ändå? Fast han inte ens kan ta på sig skorna själv.. men ah, ville bara säga det, det känns inte helt okej, och han borde gå och kolla upp sina fötter, det ser verkligen inte okej ut. Men men, han är ju kille, så det kommer väl inte att hända. haha. men ah, nu ska jag vänta på att han har duschat klart så jag kan hoppa in i duschen! :)

Kvällens planer är BB och Film, ska ringa pappa också, han ringde när vi var ute, men jag kunde inte svara, hade inget internet.. men ah, det var det, vi hörs senare. :D puss puss

No comments :

Post a Comment



Let's be friends!