Translate

Wednesday, 7 November 2012

Sun-dried tomatoes, straight out of the freezer.

Nu ska jag berätta för er vem min pojkvän är, som person alltså. Jag menar, ni flesta vet hur han ser ut nu, och att han är.. speciell.. men visste ni att han började ta på sig matchande strumpor när vi blev tillsammans? eller att han inte förstår poängen med broccoli? Har tagit lite bilder under dagen, så nu ska jag visa er vem han verkligen är..


Som ikväll, när vi åt tacos.. ah såhär såg hans tacos ut, innan han hade på osten. haha, hälsosamt. mums.

Han älskar soltorkade tomater, men dom skulle man öta inom 2 veckor, så han tänkte att man kan jy frysa dom? Bra tänkt - men nej. Så hittade en glas burk med soltorkade tomater i frys facket idag..

Och efter det så hällde jag upp dricka, och någon blev sjukt faccinerad över hur bra jag är på att hälla upp läsk? För att det är lika mycket i varje glas. haha. :)

Och jag tror inte att det finns måna bilder som är bättre på att honom en den här bilden. I korridoren ufanför vårat kontor för ett par veckor sen. :)

Mja, nu vet ni lite mer om honom, han har en blogg också, hamdango.com så ni kan ju alltid klicka in på den lite, hans blogg är lite mer.. smart.. haha, liksom det han skriver är nog lite mer intressand än vad jag skriver om.. haha, men ah. :) 

Och till sist så vill jag bara säga, att även om han fryser in glas burkar, inte kan säga r som på svenska och fast han äter skinka som om det vore chips. så älskar jag honom mer än allting i hela världen. och så är det med det. :) 

Nu ska vi kolla på Trjoa, vi hörs senare. :) 

1 comment :Let's be friends!